Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Rene Cards, Games & Collectibles

01. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle door ons aangeboden artikelen.
02. Iedere koper wordt geacht deze voorwaarden gelezen te hebben, alvorens over te gaan tot kopen. Zodra men een bestelling definitief bevestigd gaat men hiermee akkoord.
03. De prijzen zijn bepaald door de markt van het vraag en aanbod en gecontroleerd bij een trading card (game) specialist. Prijzen kunnen iedere dag wijzigen zonder vooraf aan te kondigen.
04. De factuur bedrag moet binnen 7 dagen op onze rekening (Vooraf overmaken) zijn bijgeschreven. Na 7 dagen vervalt het recht op koop en wordt het artikel of artikelen terug geplaatst in de webwinkel.
05. Bij gebruik van Paypal is een minimum bedrag vereist van € 25,00 (vijfentwintig euro)
06. De bestelde artikelen worden, na dat het geld is bijgeschreven, binnen 2 werkdagen verstuurd.
07. Na een ontvangen betaling ontvangt u altijd een bevestigingsmail van zowel de betaling als wanneer de bestelling verzonden wordt.
08. Alle prijzen van de verzendkosten worden kenbaar gemaakt in het winkelwagentje. Voor bijzonderheden over de verzendkosten kunt u kijken bij verzending / shipping.
09. Rene Cards, Games & Collectibles is niet verantwoordelijk voor het zoek raken of niet aankomen en/of beschadigen van verzonden bestellingen door PostNL of een andere bezorger.
10. Rene Cards, Games & Collectibles houdt het recht om een verzending te wijzigen indien dit nodig wordt geacht. De extra kosten zijn dan voor Rene Cards, Games & Collectibles.
11. Verzendkosten kunnen op uw verzoek gewijzigd worden in aangetekend en/of verzekerd verzenden. Deze extra kosten zijn dan voor de koper.
12. De verzendingen gaan zoveel mogelijk met brievenbus post in de vorm van een brievenbusdoosje via DHL.
13. Alle verzendingen naar Buiten Nederland gaan via DHL in een pakketverzending. Deze verzending wordt aan huis aangeboden.
14. Rene Cards, Games & Collectibles houdt van recyclen en gebruik daarom verschillende soorten dozen, nieuw of gebruikt. Dit gebeurt om de kosten van het verzenden zo laag mogelijk te houden.
15. Alle losse kaarten zijn mint/near mint condition, tenzij anders aangegeven in de omschrijving. De afbeelding van een kaart die te koop wordt aangeboden, dient als voorbeeld, van 1 bepaalde kaart kunnen er wel 5 of 10 in voorraad zijn, deze worden niet allemaal gescand.
16. Bij de Used Cards (gebruikte kaarten) is er wel een scan aanwezig van de kaart die wordt aangeboden.
17. Mocht het, na ontvangen van het bestelde artikel, iets niet in orde zijn, laat het ons direct weten via info@renecards.nl / renecards01@gmail.com wij gaan dan kijken hoe we het probleem kunnen oplossen.
18. Betaling bij Rene Cards kan op verschillende manieren manieren, Ideal, Paypal, Bankcontact/Mr. Cash, Sofort Banking & Credit Card.
19. De prijzen in de webwinkel zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
20. Rene Cards, Games & Collectibles respecteert de privacy van de gebruikers van de webwinkel en zal altijd vertrouwelijk met uw gegevens omgaan.
21. Fouten in de webwinkel mag u altijd aan ons door geven, graag zelfs. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk corrigeren.
22. Rene Cards, Games & Collectibles staat ook open voor ideeën van iemand anders, dus mocht u een idee of suggestie hebben laat het ons weten. Dit betekend niet dat wij uw idee of suggestie ook uitvoeren.
23. U kan uw bestelling ook ophalen tijdens een beurs, conventie of in de winkel. Is dit afgesproken en u kom niet ophalen dan vervalt de bestelling en staan de artikelen de volgende dag te koop aangeboden in de (web)winkel. De bestelling moet wel gedaan zijn via de webwinkel. Eventueel betaalde verzendkosten worden verrekend bij het ophalen.
24. Het is mogelijk om via een pinautomaat te betalen bij Rene Cards, Games & Collectibles tijdens een beurs of conventie.
25. Alle verzendingen, tot 2 kg. gaan in een brievenbusdoosje, met track and trace, boven 2 kg. wordt het automatisch een pakket.
26. Bij Pay and Pick Up heeft u 7 dagen om de bestelling op te halen en in de winkel te betalen, als u meer tijd nodig heb kan u een aanbetaling doen van 25% van het aangekochte bedrag.
( stuur hier voor een e-mail naar renecards01@gmail.com). Heeft u na 7 dagen de bestelling nog niet opgehaald en niets laten horen, dan gaat de bestelling weer online en terug de winkel in.(Download the Terms and Conditions as a PDF document.)
© 2010 - 2024 Rene`s Cards, Games & Collectibles | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore